Aktivirao sam Recaptha opciju, v3 kreiran, jedino sam je kroz Nestpay plugin uneo i vidim po statistici da je okinulo par puta. Sajt je jos zatvoren za javnost.
Medjutim nigde ne prikazuje Recaptcha ikonicu, standardno za v3 u donjem desnom uglu. Pa stoga i od banke dobijam zahtev da upalim recaptcha.
Stavljao sam i jezik i bez jezika da ide po defaultu..
Pregledao sam sve nekoliko puta, da li propuštam nešto?
Azuriran je plugin na 1.3.38.
Mnogo CTRL + F5, promena browsera. Gasio sam maintenance mod za svaki slucaj itd.
Ne vidim ga ni u kodu, ne bih rekao da je CSSom sakriven.
Ako nešto znači tema je Woodmart.
I za prvo polje imam poruku:
"Can not query order statuses: check API urlcheck API url, merchant/API username, merchant/API password and locked status. Bad response was: Insufficent permissions. 99 Declined 7985"
Da, bas na toj temi (Woodmart) je klijent pre vas imao takvu sitaciju. Nije moglo cak ni iz css-a da se ispravi pa smo zato dodali da plugin ubacuje klase i pokusava da ga prikaze. (slika data u prilogu)
Sto se tice druge poruke da li ste proverili ono sto pise u njoj. Plugin ne moze koristiti sekundarni api jer nesto nije podeseno kako treba. Proverite ovo:
- Ne koristiti glavni nalog vec napraviti API nalog na portalu banke
- Proverite da API nalog nije slucajno otisao u Locked status, ako jeste vratiti u Active
- Link za api komunikaciju u podesavanjima plugina mora biti isti kao za HPP starnu samo je kraj razlicit: nije /es3gate nego /api
- Proveriti lozinku i username za API nalog (da li je isto ko sto je podeseno na portalu banke)
- API nalog se moze proveriti npr iscitavanjem statusa u bekendu (ili bilo kojom bekend funkcijom PostAuth, VOID, REFUND, STATUS)